Lớp 1

Lớp 2

Lớp 2 - liên kết tri thức

Lớp 2 - Chân trời sáng sủa tạo

Lớp 2 - Cánh diều

Tài liệu tham khảo

Lớp 3

Sách giáo khoa

Tài liệu tham khảo

Sách VNEN

Lớp 4

Sách giáo khoa

Sách/Vở bài xích tập

Đề thi

Lớp 5

Sách giáo khoa

Sách/Vở bài xích tập

Đề thi

Lớp 6

Lớp 6 - kết nối tri thức

Lớp 6 - Chân trời sáng sủa tạo

Lớp 6 - Cánh diều

Sách/Vở bài bác tập

Đề thi

Chuyên đề & Trắc nghiệm

Lớp 7

Sách giáo khoa

Sách/Vở bài bác tập

Đề thi

Chuyên đề & Trắc nghiệm

Lớp 8

Sách giáo khoa

Sách/Vở bài bác tập

Đề thi

Chuyên đề & Trắc nghiệm

Lớp 9

Sách giáo khoa

Sách/Vở bài xích tập

Đề thi

Chuyên đề & Trắc nghiệm

Lớp 10

Sách giáo khoa

Sách/Vở bài bác tập

Đề thi

Chuyên đề và Trắc nghiệm

Lớp 11

Sách giáo khoa

Sách/Vở bài bác tập

Đề thi

Chuyên đề và Trắc nghiệm

Lớp 12

Sách giáo khoa

Sách/Vở bài tập

Đề thi

Chuyên đề và Trắc nghiệm

IT

Ngữ pháp tiếng Anh

Lập trình Java

Phát triển web

Lập trình C, C++, Python

Cơ sở dữ liệu


*

Đề thi tiếng Anh lớp 6 học tập kì 1 bao gồm đáp án năm 2021 sách bắt đầu (90 đề) | liên kết tri thức, Cánh diều, Chân trời trí tuệ sáng tạo

Bộ 90 Đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 6 học kì 1 lựa chọn lọc, có đáp án, cực giáp đề thi thiết yếu thức bám sát nội dung chương trình của ba cuốn sách mới liên kết tri thức, Cánh diều, Chân trời sáng tạo. Hy vọng bộ đề thi này để giúp đỡ bạn ôn luyện & đạt điểm cao trong các bài thi tiếng Anh 6.

Bạn đang xem: Đề thi tiếng anh lớp 6 học kì 1 có đáp án

Mục lục Đề thi tiếng Anh lớp 6 học tập kì 1 tất cả đáp án (90 đề) - sách mới


*

Phòng giáo dục và đào tạo và Đào tạo nên ...

Đề thi học kì 1 - kết nối tri thức

Năm học 2021 - 2022

Bài thi môn: giờ Anh lớp 6

Thời gian có tác dụng bài: phút

(không kể thời gian phát đề)

(Đề số 1)

I. Supply the correct Tense or size of the Verbs in parentheses.

1.She ……………… in the hospital. (NOT WORK)

2. They ……………… to lớn a new apartment next month? (MOVE)

3. The children are here. They ……………… some models. (MAKE)

4. It’s time ……………… home. (GO)

II. Choose the correct answer. 

1. Boys often play soccer after school, but girls ……………… .

A. Aren’t B. Aren’t playing C. Don’t D. Don’t play

2. The bookstore is ……………… of the bakery.

A. The left B. Next C. Near D. In front

3. Find one odd word

A. Better B. Smaller C. Worker D. Hotter

4. On the street, there ……………… a bookstore, a supermarket & a toystore.

A. Am B. Is C. Are D. Be

5. I live in a ……………… neighborhood. There are a lot of stores near my house.

A. Quite B. Quiet C. Calm D. Noisy

6. Mai’s apartment is ……………… than Nam’s.

A. Modern B. Moderner C. More modern D. Most modern

7. Shh! The baby ……………… .

A. Sleep B. Sleeps C. Is sleeping D. Slept

8. It’s dinner time. I‘d better ……………… .

A. Go B. Khổng lồ go C. Going D. Am going

9. We are talking to firefighters & checking ……………… different fire trucks.

A. Over B. In C. Into D. Out

10. Which underlined part is pronounced differently ?

A. Coffee B. See C. Agree D. Free

III. Read and match. 

A

B

1. Shall we go there by xe đạp ?

A. Me, too.

2. Can you help me, please ?

B. Yes, sure.

3. Would you lượt thích to play outside ?

C. Sorry, I can’t.

4. I’m so excited.

D. No, let’s walk there.

IV. Read the passage, và decide whether the statements that follow are True or False.

My grandma is my best friend. She is 68 years old. She lives with our family. She was a maths teacher at a secondary school. She likes getting up early và watering the flowers in our garden. She usually helps me with my homework. In the evening, she tells me interesting stories. She also listens to me when I’m sad. I love her a lot.

1. The author’s best friend isn’t young.

2. She helps the tác giả do the housework.

3. She teaches maths at a secondary school.

V. Make the questions with the words underlined.

1. My parents are taking me to London this Saturday.

2. They often play soccer after school.

VI. Write the sentences with the cues given

1. Hue / be / busy / than / domain authority Nang / ?

2. I / bởi / gardening / tomorrow.

3. How many / bench / there / in your classroom ?

Đáp án Đề số 1

I. Supply the correct Tense or form of the Verbs in parentheses.

1 - doesn"t work; 2 - Are they moving;

3 - are making; 4 - to go;

II. Choose the correct answer.

1 - C; 2 - D; 3 - C; 4 - B; 5 - D;

6 - C; 7 - C; 8 - A; 9 - D; 10 - A;

III. Read & match.

1 - D; 2 - B; 3 - C; 4 - A;

IV. Read the passage, & decide whether the statements that follow are True or False.

1 - T; 2 - F; 3 - F;

V. Make the questions with the words underlined.

1 - What are your parents doing this Saturday?

2 - When do they often play soccer?

VI. Write the sentences with the cues given

1 - Is Hue busier than da Nang?

2 - I am doing the gardening tomorrow.

3 - How many benches are there in your classroom?

Phòng giáo dục và đào tạo và Đào chế tạo ra ...

Đề thi học tập kì 1 - Cánh diều

Năm học tập 2021 - 2022

Bài thi môn: giờ Anh lớp 6

Thời gian làm cho bài: phút

(không kể thời hạn phát đề)

(Đề số 1)

I. Find the word which has a different sound in the underlined part.

1. A. Teachers

B. Desks

C. Rubbers

D. Rulers

2. A. Pencil

B. Help

C. Lesson

D. New

3. A. Lamp

B. Play

C. Stay

D. Crazy

4. A. Bookshelves

B. Computers

C. Relatives

D. Presents

II. Choose the correct answer.

1. I always…………………………our grandparents good health & a long life.

A. Hang

B. Decorate

C. Wish

D. Bring

2. There are many beautiful ……………………………in our garden at Tet. They are really colourful.

A. Trees

B. Flowers

C. Plants

D. Balloons

3. This river is …………………………. There is a lot of waste.

A. Important

B. Interesting

C. Noisy

D. Polluted

4. ………………………. Is the first person visiting your house at Tet.

A. First rooster

B. Lucky money

C. Rooster

B. Apricot blossom

5. I can"t ............... My timetable.

A. Finding

B. Finds

C. Find

D. Finded

6. We …………… wash our hands before the meals.

A. Should

B. Won’t

C. Shouldn’t

D. Mustn’t

7. Where’s Tuan? He …………… judo with his friends.

A. Is playing

B. Is doing

C. Play

D. Do

8. London is a big city, but Tokyo is …………… than London.

A. The biggest

B. Biggest

C. Bigger

D. Big

9. What …………….. Your favourite sport?

A. Do

B. Does

C. Are

D. Is

10. He usually …………… in the morning.

A. Is jogging

B. Jog

C. Jogs

D. Jogging

III. Rearrange given words to lớn make sentences

1. Places/ we/ throw/ at/ public/ shouldn’t/trash/./

…………………………………………………………………

2. To/ this/ a/ she/ pagoda/ will/go/ Sunday/./

…………………………………………………………………

3. Team/ going/ are/ plant/ trees/ our/ some/to/./

…………………………………………………………………

4. Is/ in/ this/ the/ book/ store/ best/ the/./

…………………………………………………………………

5. To/ students/ uniform/ must/ wear/ Vietnam/ in /school/./

…………………………………………………………………

IV. Choose the correct option A, B, C or D for each the gap lớn complete the passage below.

Ha Long cất cánh is in quang Ninh Province. It has many (1) ……….. Và caves. The islands are named after things around us. (2) ……….. The cất cánh you can find Rooster & Han Island and even Man’s Head Island. You must (3) ………..a boat ride around the islands – it’s essential! Tuan Chau is (4) ……….. Island in Ha Long Bay. There you can (5) ……….. Great Vietnamese seafood. You can watch (6) ……….. Dances. You can join exciting (7) ………... Ha Long cất cánh is Vietnam’s most beautiful (8) ………..wonder.

1. A. Rocks B. Islands C. Island D. Lakes

2. A. On B. At C. In D. Over

3. A. Lớn take B. Taking C. Take D. To lớn taking

4. A. The biggest B. Big C. Biggest D. Bigger

5. A. Khổng lồ enjoy B. Enjoy C. Enjoying D. Enjoyed

6. A. Historic B. Good C. Traditional D. Difficult

7. A. Activity B. Acts C. Activities D. Actions

8. A. Natural B. Nature C. Local D. International

V. Give the correct size of the verbs

1. Every day she (get) …………..up at 5.00, but today she (get )…………………. Up at 6.00

2. The children (walk) ………………………………to school now

3. Lan never ( go ) ………………………………camping in winter

4. ……………………..David ( travel )………………………….. To Viet phái nam by plane now?

ĐÁP ÁN

I.

1 - B; 2 - D; 3 - A; 4 - D;

II. 

1 - C; 2 - B; 3 - D; 4 - A; 5 - C;

6 - A; 7 - B; 8 - C; 9 - D; 10 - C;

III.

1 - We shouldn"t throw trash at public places

2 - She will go to a pagoda this Sunday.

3 - Our team are going khổng lồ plant some trees.

4 - This is the best book in the store.

5 - Students must wear uniform to school in Vietnam.

IV. 

1 - B; 2 - C; 3 - C; 4 - A; 

5 - B; 6 - C; 7 - C; 8 - A; 

V. 

1 - gets - gets;

2 - are walking;

3 - goes; 4 - Is... Travelling;

Phòng giáo dục đào tạo và Đào chế tác ...

Đề thi học tập kì 1 - Chân trời sáng sủa tạo

Năm học tập 2021 - 2022

Bài thi môn: giờ đồng hồ Anh lớp 6

Thời gian có tác dụng bài: phút

(không kể thời hạn phát đề)

(Đề số 1)

I. Circle và Odd one out. 

1. A. Bike B. Bus C. Plane D. Photo

2. A. Beautiful B. Big C. Market D. Noisy

3. A. Train B. Post office C. Clinic D. Supermarket

4. A. Mother B. Father C. Brother D. Doctor

II. Give the correct form of verbs in bracket. 

1. They (be) ................... Engineers. 

2. She (live) ................... On Tran Phu street

3. Phong (not/ listen).............................. To lớn the music every day. 

4. Look! Minh (play) ................... Soccer.

III. Choose the correct answer

1. Hi. My name is John. What’s__________name? - My name’s Lan.

A. My B. Her C. His D. Your

2. How many books does Ba___________? - He has eight.

A. Have B. Has C. To have D. Having

3. Does Lan have Math on Tuesday? - No, she___________.

A. Don’t B. Doesn’t C. Hasn’t D. Haven’t

4. She ___________ her teeth every evening.

A. Brush B. To brush C. Brushing D. Brushes

5. What is she doing ? - She __________ lớn music.

A. Listen B. Listens C. Is listening D. Listening

6. He has breakfast _____ six o’clock. 

A. In B. At C. On D. For

7. My school is ________ khổng lồ a hospital.

A. Near B. Next C. Beside D. Between

8. Where is ________ school? - It’s in the country.

Xem thêm: Tra Từ Hardware Store Là Gì, Nghĩa Của Từ Hardware Store Trong Tiếng Việt

A. Nams’ B. Phái mạnh C. The Nam’s D. Nam’s

IV. Find the word which the underlined part is pronounced differently from the others. 

1. A. House B. Trang chủ C. Hotel D. Hour

2. A. Truck B. Bus C. Ruler D. Lunch

V. Read the passage and choose True (T) or False (F)

My name is Mai. I am a student at Thang Long School. It is in the country. Every morning, I get up at five o’clock. I take a shower, have breakfast and go to school at 6.30. I have classes from 7.00 to lớn 11.15. At 12.00 I have lunch at school. In the afternoon, I vì the housework and play volleyball. In the evening, I watch television or listen khổng lồ music and do my homework. I go to lớn bed at 10.30.